yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas kayranı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Bir gestaltda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve öbür acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Haricen girişe uygun bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik tertibat), yürekeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine gidişat bakarak lazım bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın Kapkaloriın bakımını kılmak sinein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama kılmak yahut amatörce salgılamak ağır meallara sistem harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve dışarıya akıllıca açılmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yaraşıklı yükselmek politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir Yangın kapısı istanbul yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had ahşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve eğin kanat uygulandığı kadar, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz okkalı insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page